Contact

ikleerlerengo

Mijn naam is Marianne van der Goot. Al van jongs af aan wist ik dat ik wilde werken met kinderen. Mijn professionele ervaring met kinderen en jongeren is begonnen tijdens mijn studie aan de lerarenopleiding. Ik heb een kleine tien jaar als lerares Engels en brugklasmentor in het Voortgezet Onderwijs gewerkt.  Ik heb aanvullende opleidingen gevolgd waaronder een studie tot kindercoach en ook deze Ik leer leren training. Ik vind het belangrijk (en leuk!) om mezelf op dit gebied te blijven ontwikkelen want het is mijn passie om kinderen verder te helpen die net even dat kleine zetje nodig hebben om goed uit de verf te komen. In mijn jaren voor de klas heb ik meermaals ervaren dat kinderen met wat ondersteuning vaak heel erg kunnen opbloeien en het is mooi om te zien wat het hebben van zelfvertrouwen voor een kind kan doen.

Dat is ook een van de redenen waarom de Ik leer leren training mij zo aanspreekt. Tijdens de Ik leer leren training leert uw kind in korte tijd veel over zichzelf, over zijn of haar leervoorkeuren en krijgt het handvatten aangeboden die op verschillende gebieden in het leven toepasbaar zijn. Het doel van Ik leer leren Goeree- Overflakkee is dat elk kind vanuit zijn eigen talenten kan werken. Samen kijken we welke talenten dat zijn.

Locatie en contactgegevens:

Ik leer leren Goeree- Overflakkee is te vinden in de Flakkeesche Drukkerij, Voorstraat 15 te Middelharnis.

Voor een afspraak kunt u contact opnemen via de mail (info@ikleerlerengo.nl) of mij bellen op +31648115418. Ik vertel u graag meer!