Wat leer je?

Bij Ik leer leren Goeree – Overflakkee leer je wat je kwaliteiten en talenten zijn, waar je goed in bent. Wat je natuurlijke leerstijl is en hoe je daar het beste gebruik van maakt. Hoe je met positieve gedachten zonder faalangst gemotiveerd te werk gaat. Hoe je het praktisch allemaal plant. En hoe je de lesstof goed in je hoofd krijgt gestampt.

Het programma:

De (groeps-)training bestaat uit 5 lessen van ongeveer een uur. Iedere les kent een vaste structuur waarin rust en activiteiten elkaar afwisselen. Leren ontspannen en leren concentreren spelen in iedere training steeds een belangrijke rol. Elke les heeft een eigen thema waarmee gewerkt wordt. Binnen de lessen is er ruimte om te focussen op de behoeften van de kinderen. Het programma is als volgt:

  • Les 1:   Je ontdekt je kwaliteiten, leervoorkeuren en je eigen manier van leren
  • Les 2:   Je leert omgaan met faalangst en hoe je motivatie kunt hebben en houden
  • Les 3:   Je ontdekt hoe je slim kunt plannen, met tijd om kunt gaan en je werk kunt organiseren
  • Les 4:   Je ontdekt hoe jij je het beste kunt concentreren
  • Les 5:   Je leert hoe je je hersenen optimaal kunt gebruiken voor het onthouden van lesstof

De kosten:

  • Groepstraining (3-6 kinderen ) de landelijk vastgestelde prijs van €30 per les + het werkboek van €32,50 dus in totaal 182,50 euro.
  • Individuele training € 37,50 per les + het werkboek van €32,50 dus in totaal €220,00 euro.

*Prijzen zijn incl. btw

Sinds 2013 wordt de training Ik leer leren in Nederland en België gegeven en het werkt! De training is ontstaan door het bundelen van de ervaringen van ruim 10 jaar coachen van kinderen met moeilijkheden op het gebied van leren leren. De training wordt gegeven door speciaal opgeleide en gecertificeerde trainers die als beroepskracht ervaring hebben in het omgaan met kinderen en leren. De training is opgenomen in, en goedgekeurd voor de interventiedatabase van het RIVM, Centrum Gezond Leven. Meer informatie kunt u vinden op www.ikleerleren.nl.